Läs fler meddelanden och svar
24 februari 2024
0
0

Längd och sex.

Längd har alltid varit en stor osäkerhet för mig. Jag var riktigt underviktig när jag var liten och hade det svårt med växandet. Nu har ja börjat snusa och jag har ingen aning om ifall snus kan påverka ens tillväxt. Kan snus påverka ens längd? Mitt andra problem är att jag har svårt att bli hård när jag ska ligga. Jag vet att jag har haft ett porr problem tidigare. Och det kanske har påverkat min självkänsla inför sex. Jag vet inte hur jag ska göra. Under en period trodde jag att min kuk var jävligt kort. Då var den 15 cm och den har växt sen dess. Jag hade en riktigt skev bild på sex. Vet ni hur jag kan göra för att ändra på det här?

Kommentarer

Tänk på att hålla god ton. Vi läser allt innan det publiceras. Meddelanden eller stycken/delar av meddelanden med detaljer såsom hela namn, kontaktvägar eller annat, till exempel namn på skola, kommer att raderas.
29 februari 2024
1
0
Mitt tips skulle vara att sluta helt med porr. Porr ger än en väldigt dålig bild på kvinnor om att alla har helt perfekta kroppar och kurvor och det kan hjärntvätta dig till att du bara vill ha sånna tjejer som är helt perfekta. Så de kan leda till att om du ska ligga med en tjej så kommer du o tänka på att hon inte ser ut som på porrfilmerna och de kan göra satt du inte kan bli hård för du tänder inte på henne pga porren. Så mitt tips e o sluta med porr helt och hållet och börja acceptera att alla tjejer ser inte ut som på porrfilmer