Läs fler meddelanden och svar
25 februari 2024
1
1

Beroende av att Runka

Vad är liksom det normala, jag har blivit beroende av att runka. Ibland sker det flera gånger under dagen ibland händer det att jag slutar med det jag gör och går runkar istället. Vad ska jag göra vad gör ni?

Kommentarer

Tänk på att hålla god ton. Vi läser allt innan det publiceras. Meddelanden eller stycken/delar av meddelanden med detaljer såsom hela namn, kontaktvägar eller annat, till exempel namn på skola, kommer att raderas.
26 februari 2024
1
0
Att runka flera gånger om dagen ibland är inget beroende.
26 februari 2024
0
0
Jag hade gjort densamma men min mamma blockerade porr på min mobil. Försök att bli av med det. Eller så fortsätter du om det tillfredsställer dig tillräckligt. Tycker du att det är fel? Sluta. Om inte fortsätt.
28 februari 2024
0
2
Hur får det dig att må? tänker det är lurigt att jämföra sig med andra hela tiden. man är ju olika. Mår du dåligt av det? Då kan du söka hjälp å stöd. Mår du bra av det? Fortsätt som du vill. Men att du slutar med saker du gör för att göra det istället låter som du gör uppoffringar? Tål att tänka på
7 mars 2024
1
0
Du kanske behöver göra en dopamin detox. Återställa kroppens belöningssystem. Det är lätt i vår moderna tid att få för mycket av det goda. Godis, Porr, Tiktok, är saker som gett oss mer dopamin än vad våra kroppar är gjorda för att hantera.
8 mars 2024
1
0
jag bruka också, det e säkert hormonerna det händer jag e 2 månader ren nu det händer och det e lugnt.