Läs fler meddelanden och svar
18 februari 2024
1
0

Jag är kär i en tjej

Min lillebror fyllde år och det kom ganska lite personer typ 4 bland annat 2 tjejer och jag är ganska kär i henne. JAG GJORDE NÅT JÄTTE FEL SOM KANSKE SÅRADE HENNE. Jag bjöd in henne till rummet för att hon kunde testa att spela Fortnite( nu händer det jätte fel ). Jag började ta på hennes bröst hon slog mig och drog i min hand fast jag lyssnade inte. Jag mår jätte fel nu för sånt skadar. ( hon kommer aldrig att komma hem till mig igen 😭) vet inte vad jag ska göra. Hon tog bort mig överallt. JAG HATAR MITT LIV

Kommentarer

Tänk på att hålla god ton. Vi läser allt innan det publiceras. Meddelanden eller stycken/delar av meddelanden med detaljer såsom hela namn, kontaktvägar eller annat, till exempel namn på skola, kommer att raderas.
26 februari 2024
0
0
Bror, be genast om ursäkt till henne. Om hon slog och drog dig så var det obviously för att hon inte ville. Man ska inte ta på tjejer eller andra utan att de har gett samtycke. Sök upp henne och be om ursäkt är mitt råd.
28 februari 2024
0
0
framför allt viktig lärdom att aldrig göra något liknande igen. hur ska du tänka nästa gång? det är viktiga tankar för dig framåt nu. men håller med andra här, du måste typ ve om ursäkt för det du gjorde är så himla fel och långt ifrån ok. fundera på hur hon känner nu liksom? och hur hon känner när hon träffar din bror som är hennes kompis?
26 mars 2024
0
0
Det du gjorde var fel och det e bra att du ångrar dig det bästa e att gå fram till henne och be om ursäkt och säga att ångrar det och skulle hon va med sina vänner så gör du det ändå för då visar du dig att du inte bryr dig vem som hör, bara att du får be om ursäkt för vad du gjorde