Om killar.se

Killar.se är en stödsida som drivs av organisationen MÄN och riktar sig till alla som definierar sig som ung kille mellan 10-20 år. Chatten grundades 2009 eftersom de stödverksamheter som fanns för unga hade svårt att nå personer som definierar sig som killar. Till chatten kan du vända dig helt anonymt med vilka tankar, funderingar eller frågor som helst, inget för stort eller för litet. Vi möter mellan 6000-9000 personer i chatten varje år.

Prata med oss om allt

Det kan vara något som är kul, pirrigt, jobbigt, trist, ångestladdat, hemskt. Eller kanske du bara vill småprata med någon. Vanliga ämnen i vår chatt är till exempel kärlek, kompisar, ensamhet, sex, kropp, våld, föräldrar och skola. Vi finns här för att stötta dig, även om du till exempel själv har varit taskig och behöver prata av dig om det.

Vem chattar du med?

Vi som chattar med dig är volontärer av alla kön, från olika delar i Sverige, från 20 år och uppåt. Alla volontärer som chattar på Killar.se har gått en utbildning för att kunna bemöta dig som söker sig till oss på bästa sätt. Vi finns här för att lyssna och stötta dig. Chatten är öppen fem kvällar i veckan; söndag-torsdag mellan kl 19-21.

Vår samtalsmottagning

Vi har även en samtalsmottagning i centrala Stockholm och erbjuder videosamtal till alla som inte har möjlighet att träffas fysiskt. Här tar vi emot personer som definierar sig som killar och är mellan 15-25 år. Hos oss arbetar psykologer och kuratorer med lång erfarenhet.

Vi vill bland annat:

  • Lyssna och stötta dig som definierar sig som ung kille mellan 10-25 år

  • Stötta killar i att söka stöd hos vuxna

  • Förebygga kränkningar, våld och sexuella övergrepp,

  • Vara ett verkligt stöd för killar som blir utsatta eller utsätter andra för våld och övergrepp

  • Stärka killar att göra jämställda handlingar

Om du har frågor, funderingar eller åsikter om Killar.se så når du oss via våra sociala medier.

Det går även bra att maila till oss på: info@killar.se